Lumea perfectă, este chiar imperfectă!

Într-o lume în care vedem în social media doar oameni fericiți, împliniți și cu vieți aproape perfecte poate te întrebi de ce nu nu ești și tu așa! Cum de alții reușesc, numai tu nu…

Ei bine, azi vreau să îți vorbesc în mod special ție care ai o viață imperfectă, cu supărări, tristeți, neîmpliniri! Ție care nu arăți după o naștere ca proaspăt scoasă din sala de fitness, care nu ai greutatea ideală, care ai atâtea frici, atacuri de panică sau un episod depresiv! Care te simți singur/singură în relația de cuplu sau doar ce ai trecut prin pierderea unei persoane dragi! Ție care ai o dependență, care nu reușești să îți faci prieteni, care nu te mai înțelegi cu nimeni din jurul tău, care doar ce ți-ai pierdut locul de muncă sau tocmai ai primit diagnosticul unei boli fizice sau psihice! Ție care nu ai o relație armonioasă cu cei din jur, care nu știi să spui nu sau care te afli într-o relație toxică! Ție care deși pare că nu îți lipsește nimic, nu te simți suficient de bine cu tine însăți/însuți!

Azi îmi doresc să îți vorbesc ție, care te simți un suflet rătăcit în propria viață, și care nu mai găsești puterea, să te ridici și să depășești aceste momente care îți provoacă atâta suferință!

Încep prin a-ți spune, că lumea pe care tu o vezi ca fiind atât de perfectă este mai mult decât imperfectă, iar ceea ce tu admiri este o mască socială! În spatele ușilor închise fiecare om are propria poveste, neștiută de nimeni, care poate că nu este atât de împlinitoare cum vrea să pară a fi! Însă acest aspect este irelevant, deoarece viața ta este doar despre tine!

În bocancii tăi tu mergi iar călătoria sufletului tău ție îți aparține! Nu respiră, nu se hrănește și nu trăiește nimeni viața ta în locul tău! Prin urmare, aș vrea să îți spun că indiferent de cât de perfectă sau imperfectă este lumea pe care tu o privești, este în regulă ca lumea ta să nu fie identică cu a altui om!

Este în regulă să te simți în multe moduri, total diferite de ceea ce vezi în jurul tău, să simți că de depășesc multe situații neplăcute din viața ta sau să te simți blocat în suferințe despre care îți imaginezi că nu le vei mai depăși vreodată!

Chiar este în regulă, ca uneori să nu știi cum să acționezi sau să simți o neputință! Ești om, nu robot!

De ce îți împărtășesc toate acestea? Pentru că nu ești singur/singură! Indiferent de cât de dezamăgit/dezamăgită ești de tine sau de viața ta, eu sunt alături de tine!

Să soliciți ajutorul unui psiholog online poate fi un real ajutor care te va ajuta să devii propriul arhitect al vieții tale!

Sunt convinsă că sfaturi primești multe! Toți par că știu tot ce este mai bine pentru viața ta, mai puțin pentru a lor … Sau poate că din exterior toate par ușor de spus, dar greu de făcut!

Terapia este un loc în care să te simți susţinut și înțeles. Este, de asemenea, un loc în care poţi depăși experiențele tale dureroase.

Mă angajez să lucrez profund și cu blândețe cu povestea și cu problemele tale de viață, înțelegând în același timp frumusețea și suferinţele din povestea ta unică. Indiferent că te confrunţi cu provocări pe termen scurt sau provocări pe tot parcursul vieții, cu siguranţă vom găsi împreună modalități de a le aborda.

Dacă există întrebări suplimentare, începe prin a programa o consultație telefonică gratuită de 15 minute!

 

Sunt aici pentru a te sprijini!

Apelează la telefon 📞0720.519.582

Scrie un email ✉ contact@mirelamunteanu.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *