De ce este importantă sănătatea noastră mentală?

De ce este importantă sănătatea noastră mentală?
Sănătatea mentală include bunăstarea noastră emoțională, psihologică și socială. Afectează modul în care gândim simțim și acționăm. De asemenea ajută la stabilirea modului în care gestionăm stresul, relaționăm cu ceilalți și facem alegeri sănătoase!
Am auzit de multe ori că cel care alege sprijinul unui psiholog este etichetat ca fiind o persoană slabă sau nebună! Nimic mai fals!
La fel am auzit de foarte multe ori “mă vindec singur”, “eu nu am nevoie de nimeni” în timp ce experimentează o deteriorare continuă a propriei vieți!
Cine îndrăznește să meargă la un psiholog este o persoană care dă dovadă de foarte mult curaj, este o persoană asumată care își dorește să-și îmbunătățească stilul de viață, relațiile cu cei din jur și starea emoțională!
La psiholog nu merg oamenii care au probleme! Nu există om fără probleme!
La psiholog merge doar cel care recunoaște că are probleme și are curajul să fac o schimbare intrând într-un proces terapeutic!
Oricare ar fi problemele cu care te confrunți ajutorul unui psiholog online poate fi o experiență care îți poate schimba viața!
Dacă dorești să afli mai multe despre cum îți pot fi de ajutor, rezervă acum 15 minute de convorbire telefonică gratuită!

Într-o epocă modernă în care atât de multe lucruri pe care ne place să le facem s-au mutat în mediul online, programarea unei terapii cu un psiholog online este o opțiune din ce în ce mai populară, la îndemână, sigură şi atrăgătoare pentru mulţi.

Atât online, cât și în faţă în faţă, beneficiezi de ajutor profesional în abordarea provocărilor de sănătate mintală – fie clinice (de exemplu, depresie, anxietate, atacuri de panică), – circumstanțiale (probleme de cuplu, un nou loc de muncă, mutarea într-un nou oraş/ţară) sau – individuale (suișuri și coborâșuri inevitabile ale vieții).

În plus, dacă tu și partenerul/partenera/soțul/soția căutaţi terapie de cuplu sau de familie, există și opțiuni care implică ambii parteneri sau toţi membrii familiei, ridicând bariera coordonării programului care-i împiedică să caute ajutor.

Dacă te-ai decis să apelezi la un psiholog online, acesta este un pas foarte important pentru tine, un act de curaj şi un cadou preţios pentru a deveni arhitectul propriei vieţi!

Oricare ar fi problemele cu care te confrunți, ajutorul unui psiholog online poate fi o experiență care îți poate schimba viața!

 

Dacă dorești să afli mai multe despre cum îți pot fi de ajutor, rezervă acum 15 minute de convorbire telefonică gratuită!

 

Sunt aici pentru a te sprijini!

Apelează la telefon 📞0720.519.582

Scrie un email ✉ contact@mirelamunteanu.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *