Bine ai venit!

Sunt Mirela Munteanu, Psiholog clinician, Psiholog în Formare Sistemică de Cuplu şi Familie si Psihosexolog.

Terapia este un loc în care să te simți susţinut și înțeles. Este, de asemenea, un loc în care poţi depăși experiențele tale dureroase. Mă angajez să lucrez profund și cu blândețe cu povestea și cu problemele tale de viață, înțelegând în același timp frumusețea și suferinţele din povestea ta unică. Indiferent că te confrunţi cu provocări pe termen scurt sau provocări pe tot parcursul vieții, cu siguranţă vom găsi modalități de a le aborda.

Fiecare dintre noi merită să știe cum e să fii sprijinit în timpul provocărilor vieții și asta îți ofer eu.

Voi parcurge această călătorie alături de tine, de la început până la sfârșit, pentru a te ajuta să devii cea mai completă și fericită versiune a ta!

Împreună vom lucra pentru a obține o mai bună înțelegere a ta și a relațiilor tale. Poate că eşti foarte funcțional în anumite domenii, dar te lupţi în altele. Poate doreşti să construieşti conexiuni semnificative sau să îţi găseşti vocea într-o relație. terapia este un loc în care aceste lucruri se pot întâmpla.

NU sunt un terapeut care doar zâmbesc şi aprob, nu este stilul meu. În schimb, îmi suflec mânecile și intru în „furtună” cu tine. Cu căldură, compasiune, simțul umorului, sinceritate și dăruire, te pot ajuta să descoperi răspunsurile care se află în tine. Nu mi-e frică să vorbesc despre orice vrei să abordezi. Depresie. Abuz. Celulită. Adicţii. Sex. Bani. Disfuncţii sexuale. Infidelitate. Îndrăzneşte! Nu e nimic despre care să te ruşinezi în timpul şedinţelor noastre. Alături de mine, te afli într-un loc sigur și confidențial pentru a fi deschis despre tot ceea ce nu poţi să vorbeşti cu nimeni altcineva, chiar dacă ştim că îţi doreşti foarte mult.

Este posibil ca tu și cu mine să lucrăm foarte bine împreună dacă ești motivat să înveți despre tine și să descoperi noi comportamente și noi modele de gândire. Este important să ne amintim că schimbarea este o călătorie, nu o destinație.

Dacă există întrebări suplimentare, începe prin a programa o consultație telefonică gratuită de 15 minute!