Psihologia relațiilor!

Echipa postului de televiziune Alpha Media mi-a propus în această perioadă din an, un dialog liber despre relația de cuplu și de familie.
 
Apreciez căldura cu care m-au primit și modul natural în care a decurs această colaborare. Pentru mine reprezintă o experiență nouă și o oportunitate, de a vă împărtăși din cunoașterea mea, informații care să vă ajute să vă descoperiți în modul unic și autentic, atât personal cât și în relația de cuplu. Am apreciat libertatea de exprimare pe care acest format mi-a oferit-o, și sunt profund recunoscătoare pentru că Dumnezeu a îngăduit această nouă experiență în viața mea!
 
În calitate de om pentru oameni, susțin din toată inima, ca fiecare să se cunoască și să se dezvolte din interiorul său, cu tot ceea ce Dumnezeu l-a înzestrat și nu încetează să-i dăruiască în fiecare zi. Niciodată nu vom avea și nu vom putea trăi viețile altora, pentru că ființa umană este unică, la fel cum este întreaga călătorie prin viață, cu toate urcușurile sau coborâșurile ei.
 
Dar cu siguranță, putem avea o viață proprie și împlinitoare, dacă ne raportăm la noi înșine prin unicitatea fiecăruia dintre noi, amintindu-ne în fiecare zi, că mai presus de mintea și de trupul nostru, este sufletul cu care călătorim prin această viață pe Pământ. Iar sufletul este planul nostru care cunoaște iubirea și iertarea la cel mai înalt nivel.
 
Să ne fie de bine și de folos! 
 

Puteți urmări emisiunea integral pe Alpha Media!

 

Psiholog Mirela Munteanu
📞0720.519.582

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *