Lumina, o stradă cu un singur sens!

Toată lumea vorbește de ani de zile despre întuneric și despre lumină! Toată lumea vorbește despre energii, de cât de important este să aduci pozitivitatea în viața ta, să fii relaxat, să fii un om bun-calm-optimist! Multe persoane publice, de când nu mai merge marketingul doar pe complexele de inferioritate ale poporului, vorbesc de Dumnezeu și de Credință! Numai că de o săptămână, toate aceste persoane, atât de axate pe energii și pe credință, vorbesc de întuneric, sărbătoresc întunericul și se îmbracă de la cel mai mic la cel mai mare în costume reprezentative pentru întuneric! 

Din tot ceea ce eu știu, atât practic, cât și teoretic, doar Iisus a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața.”, în timp ce diavolul a sperat ca Iisus să aleagă întunericul! Diavolul nu a avut niciodată puterea să meargă în lumină, din mândria pe care o are! 

Din acest motiv diavolul te atrage în întuneric așa în joacă, prin activități care par banale … dar care au repercusiuni, uneori iremediabile, pentru bunăstarea ta și a familiei tale! Pentru că el nu poate păși în lumină.

Uneori diavolul ca să fie sigur că distruge o familie, pornește de la copii! Pentru că în toate subiectele acestea despre energii și lumină, adulții omit un aspect foarte important: copiii sunt cei mai puri și luminoși, dar și cei mai vulnerabili! 

Dumnezeu te binecuvântează cu un copil, dăruindu-ți un izvor de viață, de iubire necondiționată și de iertare! Copilul tău este ca un vas de apă pură, limpede și curată! Ca o grădină cu florile cele mai superbe și viu colorate! Este un înger pe Pământ! Asta îți aduce Dumnezeu în viața ta prin copilul tău! Raiul! 

Tot ce ai nevoie este să-l îngrijești cu iubirea pe care tu spui că o deții și o manifești față de copil! 

În momentul în care “stingi lumina” pe care Dumnezeu ți-o dăruiește din iubirea Lui, cu acțiuni și alegeri negative, specifice întunericului, copilul nu se va putea apăra! Pentru că el nu știe cum! Pe moment ți se pare amuzant! Ce ți se poate întâmpla? 

Dar când copilul tău este bolnav sau când nu te mai înțelegi cu el, când este furios din senin, sau când consumă droguri-alcool,  când fură, violează etc., îți îndrepți privirea spre Dumnezeu și-I ceri Lui să te ajute, nicidecum întunericului!

Despre asta este vorba cu energiile și cam tot ce se întâmplă acum! Un fel de amuzament cu grave repercusiuni!

Nu judec pe nimeni, pentru că nu sunt în măsură! Dar în viață dacă tot respingi semnificația Sfintei Cruci și pe creștinul care nu își îmbracă copilul în cadavru, este bine să îți asumi că mizeria pe care o aduci în sufletul copilului tău, nu înseamnă iubire, lumină și viață! 

Iubirea, lumina și energia pozitivă înseamnă calea, adevărul și viața! 

Cadavrele, fantomele, vrăjitoarele, etc., sunt rătăcire, minciună și moarte! Sunt întuneric,  nu lumină! 

Să nu vă imaginați că în clinicile de psihiatrie, copiii ajung din alegerile pline de energie pozitivă pe care voi ca părinți le faceți, să nu vă imaginați că este firesc mai nou copiii să aibă depresie la vârste de 3-4-5 ani și că aceste dezechilibre sunt create de energia pozitivă din casă sau din iubirea infinită ce o revărsați. Să nu vă imaginați că este firesc pentru un copil, să fie diagnosticat cu tot felul de tulburări și că acestea sunt rezultatul unei energii pozitive, sau că este ceva firesc să avem cabinetele mai pline cu copii decât cu adulți! 

Nu! Nimic din toate astea nu reprezintă energia pozitivă: calea, adevărul și viața! 

Prezentul pe care îl trăim, este generat de alegerile ignorante și nepăsătoare care nu conțin lumină! Ci doar întuneric! Iar în viață este mai bine să prevenim decât să reparăm! 

Este ușor să te amuzi cu energia negativă și cu siguranță mult mai comod! În fond, când toată lumea o face … tu de ce ai zice NU? …

Dar să repari repercursiunile alegerilor tale,  izvorâte din nepăsare și întuneric,  este mult mai greu și necesită mai mult efort și mai multe resurse! 

 

Psiholog Mirela Munteanu
📞0720.519.582

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *