Grădina faptelor bune!

Anul trecut pe vremea aceasta, aveam să văd în social media un anunţ despre o campanie umanitară, în cadrul căreia, mamele de pretutindeni primeau o şedinţă de consiliere psihologică gratuită. Fără să stau pe gânduri, am decis să dăruiesc toate orele disponibile, în mod gratuit, tuturor mamelor care şi-au dorit să vorbească cu un specialist despre problemele lor!

A fost un gest făcut în taină, o experienţă care m-a purtat prin poveşti unice de viață și care mi-a oferit şansa unică de a cunoaşte suflete extraordinare, pe care le-am admirat și le voi admira pentru totdeauna şi în faţa cărora mă înclin cu recunoştinţă! Contează enorm atunci când simţi că te copleşesc atât de multe situaţii de viaţă, să poţi să te deschizi în faţa cuiva, care să te sprijine, să te înţeleagă fără să te judece, să te asculte și să te îndrume!

Anul acesta Campania “Adoptă o mamă”, este iar în desfăşurare şi cu bucurie, profesionalism şi dăruire, aleg din nou să le ofer tuturor mamelor, care îşi doresc să discute cu un specialist, şedinţe gratuite de consiliere psihologică!

De fel sunt adepta binelui care se face în linişte! Însă de această dată, îmi doresc să ajungă acest mesaj la cât mai multe mămici, care au mare nevoie de sprijinul unui specialist!

Prin urmare, dacă eşti mamă și te simţi copleșită de această etapă din viața ta, sau cunoști o mamă care poate are nevoie de sprijin şi de îndrumare, dăruieşte-i această informație! Iar de nu cunoști, printr-un simplu share acest mesaj va ajunge la persoana potrivită care are mare nevoie!

Este anotimpul învierii, renașterii și speranței, când totul prinde viață! Iar noi, putem sădi în această primăvară o grădină a faptelor bune, pe care să o îngrijim în fiecare anotimp!

 

Psiholog Mirela Munteanu
📞0720.519.582

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *