Relația de cuplu după apariția primului copil!

Se spune că atunci când iubirea nu mai încape în două inimi, se naște a treia. Apariția unui copil este o binecuvântare, un miracol și un motiv de bucurie, ce aduce cu el o adevărată provocare pentru relația de cuplu.

În această etapă din viață, cei doi părinți urmează să îndeplinească roluri noi, experimentând valuri de fericire dar și temeri aparent inexplicabile.

Apariția primului copil, este nu doar un eveniment emoționant, ci și o etapă a vieții de cuplu/familie plină de provocări și de împliniri! Aceasta aduce cu sine, o multitudine de trăiri noi în viața de cuplu, un nou rol despre care nicio carte nu te învață și o mulțime de transformări. 
Nașterea unui copil implică o reorganizare complexă a familiei, care necesită o comunicare deschisă dar și sprijin necondiționat. Uneori planul emoțional al cuplului poate fi perturbat, ceea ce aduce uneori îngrijorare, dacă cei doi părinți nu au un bagaj de resurse solide cu care să se reorganizeze și reconecteze indiferent de provocările prin care trec. 

Despre relația de cuplu după apariția primului copil, am discutat astăzi alături de oameni frumoși în cadrul emisiunii Matinali si Populari, Etno TV! Îmi doresc să vin în întâmpinarea acelor cupluri care experimentează o dificultate în această nouă etapă din viața de cuplu. 

Când simți că problemele din familia ta sunt prea mari pentru a putea fi gestionate de tine și nu se îmbunătățesc, poate fi un semnal că este timpul să apelezi la ajutorului unui terapeut de familie. Vei fi îndrumat să găsești noi modalități de a gestiona luptele, conflictele și provocările prezente în familia ta.

Îmi doresc, informațiile oferite să ajungă la cât mai mulți dintre dumneavoastră și să vă fie de folos! Mai presus de profesia de psiholog, sunt un om pentru oameni! Unul din obiectivele și din visurile mele, este de a transmite informații benefice și prețioase, tuturor. Nu doar celor care aleg să le fiu eu psiholog!

Puteți urmări emisiunea integral pe Matinali si Populari, Etno TV!

 

Sunt aici pentru a te sprijini!

Apelează la telefon 📞0720.519.582

Scrie un email ✉ contact@mirelamunteanu.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *