Ingredientele unei relații de cuplu funcționale și împlinitoare!

Iubirea sau dragostea, este un sentiment complex care poate fi cu greu explicat în cuvinte și greu de definit!

Iubirea este și o forță profundă care ne sprijină în evoluția noastră și ne ajută atât pe noi înșine cât și pe partenerul nostru să creștem!

Cu bucurie în suflet și emoția împlinirii unui vis mai vechi, am primit invitația oamenilor frumoși de la postul național de televiziune Etno TV, în calitate de Psiholog de cuplu și de familie să vorbim despre relații, despre ce putem face când întâmpinăm dificultăți în relația de cuplu, care sunt ingredientele unei relații de cuplu funcționale și împlinitoare, cum putem îmbunătăți comunicarea cu partenerul nostru. A fost o dimineață cu multe emoții și sunt recunoscătoare celor doi prezentatori, pentru amabilitatea și familiaritatea cu care m-au tratat și m-au făcut să mă simt confortabil, pe tot parcursul intervenției mele. 

Cu această ocazie anunț începutul unei colaborări dragi sufletului meu și aștept să ne revedem curând la Matinali si Populari, Etno TV pentru a aborda subiecte de mare interes pentru toți cei care sunt interesați să își îmbunătățească stilul de viață, starea emoțională, viața intimă, sănătatea mintală, relațiile cu cei din jur și nu doar atât.

Îmi doresc, informațiile oferite să ajungă la cât mai mulți dintre dumneavoastră și să vă fie de folos! Mai presus de profesia de psiholog, sunt un om pentru oameni! Unul din obiectivele și din visurile mele, este de a transmite informații benefice și prețioase, tuturor. Nu doar celor care aleg să le fiu eu psiholog!

 

Puteți urmări emisiunea integral pe Matinali si Populari, Etno TV!

 

Sunt aici pentru a te sprijini!

Apelează la telefon 📞0720.519.582

Scrie un email ✉ contact@mirelamunteanu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *