Vă doresc o primăvară sublimă

Vă doresc o primăvară sublimă în care să vă daţi voie să simţiţi darul fiecărei zile, pacea fiecărei nopţi, să renaşteţi precum florile, să simţiţi bucuria pură precum păsările cerului, să aduceţi linişte în gândurile voastre, să dobândiţi sănătate trupească şi sufletească, să renunţaţi la tot ce nu vă este de folos, să trăiţi autentic şi în mod deosebit vă doresc să vă întăriţi credinţa în Dumnezeu!

Primăvara este cel mai deosebit “maestru” care ne arată că și după cea mai geroasă sau lungă iarnă, natura renaște din nou și soarele răsare tot mai puternic cu fiecare dimineață!

La fel se întâmplă şi în viaţă! Rătăcirile, dezamăgirile şi suferinţele pot fi doar o punte spre cea mai sublimă primăvară a sufletului și a întregii vieți!

Nu e niciodată prea târziu să vă daţi voie să renaşteţi precum întreaga natură primăvara! Poate că nu este uşor dar nici imposibil, dacă vă doriți cu adevărat! Amintiți-vă că ceea ce la om este cu neputință, la Dumnezeu este cu putință!

Schimbarea porneşte din interior şi sentimentul de a fi pe deplin arhitectul propriei vieți ia naştere când veţi conștientiza că mintea, trupul și sufletul trebuie îngrijite împreună precum grădinarul se îngrijeşte zilnic de grădina sa cu flori!

Fiecare om este arhitectul propriei vieţi! Fiecare om este unic și îşi poate schimba viața printr-o simplă decizie, prin curaj şi prin credinţă! Îndrăzniţi!

 

 

Sunt aici pentru a te sprijini!

Apelează la telefon 📞0720.519.582

Scrie un email ✉ contact@mirelamunteanu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *