Recomandare de carte! Manipulatori!

Cu toții prezentăm vulnerabilitatea de a fi manipulaţi în relații, fie de către parteneri romantici, prieteni, angajatori, părinți, copii, colegi sau vecini. Atunci când permitem unei alte persoane să ne manipuleze, devenim colaboratori cu dorința lor de a ne controla sentimentele și chiar gândurile prin mijloace înșelătoare, exploatatoare și nedrepte. O relație manipulativă este unilaterală și dezechilibrată, având drept scop obiectivele manipulatorului în detrimentul persoanei manipulate.

Manipularea poate ascunde de multe ori afecţiuni de natură psihică de care se poate ca victima nici măcar să nu își dea seama. La baza manipulării poate sta uneori o tulburare de natură psihică, de care manipulatorul este sau nu conştient. Manipulatorii emoționali pot fi foarte magnetici, carismatici şi uimitor de perspicace.

De aceea, este bine să îţi dai seama la timp dacă te afli într-o relaţie ce îţi poate distruge stima de sine, valorile proprii, starea de echilibru, nivelul de energie, speranţa sau te poate lăsa fără familie, prieteni, job, bani ori cu datorii foarte mari, greu de acoperit.

Simţi că ești dependent de un manipulator emoțional şi că nu poţi ieşi dintr-o astfel de relaţie? Nu este ușor, dar nici imposibil. Un specialist te poate îndruma și sprijini!

Dacă îţi doreşti cu adevărat să ai o viaţă bună şi relaţii sănătoase, singura persoană care poate pune lucrurile în mişcare eşti tu.

 

Sunt aici pentru a te sprijini!

Apelează la telefon 📞0720.519.582

Scrie un email ✉ contact@mirelamunteanu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *