Cu recunoștință! #2!

O zi în care mă simt profund recunoscătoare pentru tot și toate, câte Dumnezeu Le îngăduie în viața mea, dar mai ales pentru cum simt că îmi călăuzește pașii în această călătorie de a fi om pentru oameni, prin profesia de psiholog.

Pășeam cu ani în urmă, pe acest drum plin de frumos și de provocator deopotrivă, în calitate de psiholog clinician. În tot acest timp, am crescut și am evoluat atât în plan profesional cât și în plan personal, și conștientizez că pe măsură ce trec prin timp, iubesc tot mai mult ceea fac. Sunt recunoscătoare pentru oportunitățile și binecuvântările pe care le-am primit de-a lungul acestor ani, și cred că tot ceea ce am realizat până acum, nu ar fi fost posibil fără ajutorul Bunului Dumnezeu.

Trăiesc un moment cu adevărat deosebit pentru mine și simt să-mi exprim recunoștința și bucuria, față de toți cei care m-au susținut și m-au ajutat să ajung aici.

Țin să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și m-au sprijinit necondiționat în această călătorie spre a profesa în calitate de psiholog. Familia, prietenii, îndrumătorii, formatorii, colegii, psiholoaga și duhovnicul meu, au fost și sunt în continuare alături de mine, pe tot parcursul acestui proces, și le sunt recunoscătoare pentru toate încurajările, informațiile ce mi le-au dăruit cu generozitate și pentru tot sprijinul lor moral și spiritual!

Îmi exprim recunoștința și față de pacienții mei, care au avut și au încredere în mine, alegându-mă să îi sprijin și să îi îndrum în procesul lor de vindecare. Sunt profund recunoscătoare pentru că am oportunitatea de a fi un instrument în mâinile Lui Dumnezeu, pentru a ajuta oameni și sunt încrezătoare că voi continua această misiune cu empatie, dăruire și profesionalism, în anii ce vor urma! Mai presus de profesie, sunt doar un om, pentru oameni.

Mă rog Bunului Dumnezeu să îmi călăuzească pașii și să mă protejeze de tot ce nu îmi este de folos iar cifra #2 să dăinuie mult în viața mea, cu sănătate sufletească și trupească, cu pace, liniște și bucurii, cu maturitate, înțelepciune și profesionalism, și cu evoluție la cel mai înalt nivel!

 

Sunt aici pentru a te sprijini!

Apelează la telefon 📞0720.519.582

Scrie un email ✉ contact@mirelamunteanu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *