Mulțumesc #2022!

Mai sunt câteva ore și ne luăm rămas bun de la acest an!

#2022 Îți mulțumesc pentru extraordinara călătorie de 365 de zile! O călătorie cu multă muncă, dăruire, descoperire, evoluție, iubire și iertare, pe parcursul căreia am experimentat sentimente de bucurie dar și de tristețe, am fost dezamăgită dar și foarte plăcut surprinsă, mi-am luat rămas bun de la unii oameni în timp ce altora le-am urat bun venit, am cunoscut oameni extraordinari cu povești unice de viață, care m-au inspirat și m-au determinat să fiu pe zi ce trece mai bună în tot ceea ce fac, și nu în ultimul rând, un an în care am crescut mental, familial, personal, profesional și spiritual!

#2023 Te aștept cu credință puternică în Bunul Dumnezeu, care știe cel mai bine nevoile și neputințele mele, care mă protejează de tot ce nu îmi este de folos și care știu că te va rândui în modul cel mai potrivit pentru mine!

Vă doresc un An Nou binecuvântat cu sănătate, bucurii, liniște sufletească, împliniri, lumină în casele și în inimile voastre, să treceți cu ușurință și cu înțelepciune prin experiențele de viață neplăcute, să iertați și să iubiți, iar speranța, fericirea și gândurile bune pe care le manifestați astăzi, să dăinuie mult timp în anul care vine!

La mulți ani tuturor!

 

Psiholog Mirela Munteanu
📞0720.519.582

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *