La psiholog nu merg oamenii care au probleme! Nu există om fără probleme!

La psiholog nu merg oamenii care au probleme! Nu există om fără probleme!

La psiholog merge doar cel care recunoaște că are probleme și are CURAJUL să facă o schimbare intrând într-un proces terapeutic!

Am auzit de multe ori că cel care alege sprijinul unui psiholog este etichetat ca fiind o persoană “slabă” sau „nebună”! Nimic mai fals!

Cine îndrăznește să meargă la un psiholog este o persoană care dă dovadă de foarte mult curaj! Este o persoană asumată care își dorește să își îmbunătățească stilul de viață, relațiile cu cei din jur și starea emoțională!

Ca să te deschizi în fața unui străin, să-ți expui lacrimile, furia, vinovățiile, rușinea, frustrarea, gândurile, trăirile și alte aspecte pe care nu le poți dezvălui nimănui și care nu te lasă să te simți împlinit, fericit și liniștit, reprezintă un foarte mare act de curaj și totodată cel mai prețios cadou pe care ți-l poți dărui!

Alături de un psiholog ești așa cum nu mulți îndrăznesc! Ești deschis și dornic de evoluție! Totodată te simți înțeles, ascultat și sprijinit iar psihologul îți este alături pe parcursul întregului proces!

Fii curajos! Nu e niciodată prea târziu să îţi dai voie să fii fericit, împlinit și liniștit! Poate că nu este ușor dar nici imposibil dacă îți dorești cu adevărat!

Am convingerea că împreună putem reuşi! 

Oricare ar fi problemele cu care te confrunţi, ajutorul unui psiholog online poate fi o experiență care îţi poate schimba viața. Dacă doreşti să afli mai multe despre cum îţi pot fi de ajutor, rezervă acum 15 minute de convorbire telefonică gratuită.

Sunt aici pentru a te sprijini!

Apelează la telefon 📞0720.519.582

Scrie un email ✉ contact@mirelamunteanu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *