• Home
  • Psihologie
  • La psiholog nu merg oamenii care au probleme! Nu există om fără probleme!

La psiholog nu merg oamenii care au probleme! Nu există om fără probleme!

La psiholog nu merg oamenii care au probleme! Nu există om fără probleme!

IMG 0316La psiholog merge doar cel care recunoaște că are probleme și are CURAJUL să facă o schimbare intrând într-un proces terapeutic!
Am auzit de multe ori că cel care alege sprijinul unui psiholog este etichetat ca fiind o persoană “slabă” sau „nebună”! Nimic mai fals!
Cine îndrăznește să meargă la un psiholog este o persoană care dă dovadă de foarte mult curaj! Este o persoană asumată care își dorește să își îmbunătățească stilul de viață, relațiile cu cei din jur și starea emoțională!
Ca să te deschizi în fața unui străin, să-ți așterni lacrimile, furia, vinovățiile, rușinea, frustrarea, gândurile, trăirile și alte aspecte pe care nu le poți dezvălui nimănui și care nu te lasă să te simți împlinit, fericit și liniștit, reprezintă un foarte mare act de curaj și totodată cel mai prețios cadou pe care ți-l poți dărui!
Față în față cu un psiholog ești așa cum nu mulți îndrăznesc! Ești deschis și dornic de evoluție! Totodată te simți înțeles și ascultat iar psihologul îți este alături pe parcursul întregului proces!
Fii curajos! Nu e niciodată prea târziu să îţi dai voie să fii fericit, împlinit și liniștit! Poate că nu este ușor dar nici imposibil dacă îți dorești cu adevărat!
Am convingerea că împreună putem reuşi! 

©️ 2020 mirelamunteanu.ro • Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din acest site este permisă doar cu specificarea sursei.

COPYRIGHT © 2020 WSDESIGN.RO. WEB SITE DESIGN