• Home
  • Blog
  • Vă doresc o primăvară sublimă!
  • Blog

Vă doresc o primăvară sublimă!

 

Mă gândeam azi dimineață, cât de mult pot iubi zilele de luni. Le asociez mereu cu un nou început, o nouă şansă de a realiza ce nu am reuşit în zilele anterioare, de a-mi trasa noi visuri şi noi obiective.

IMG 8911 Iar toate acestea întotdeauna le creionez plină de recunoştinţă, pentru că fiecare zi este o binecuvântare!

Ziua aceasta este mai mult decât o nouă zi din săptămână prin însăși măreția ei de a fi o nouă zi din lună şi începutul unei noi primăveri calendaristice!

Vă doresc o primăvară sublimă în care să vă daţi voie să simţiţi darul fiecărei zile, pacea fiecărei nopţi, să renaşteţi precum florile, să simţiţi bucuria pură precum păsările cerului, să aduceţi linişte în gândurile voastre, să dobândiţi sănătate trupească şi sufletească, să renunţaţi la tot ce nu vă este de folos, să trăiţi autentic şi în mod deosebit vă doresc să vă întăriţi credinţa în Dumnezeu!

Primăvara este cel mai frumos “maestru” care ne arată că și după cea mai geroasă sau lungă iarnă, natura renaște din nou și soarele răsare tot mai puternic cu fiecare dimineață!

La fel se întâmplă şi în viaţă! Rătăcirile, dezamăgirile şi suferinţele pot fi doar o punte spre cea mai sublimă primăvară a sufletului și a întregii vieți!

Nu e niciodată prea târziu să vă daţi voie să renaşteţi precum întreaga natură primăvara! Poate că nu este uşor dar nici imposibil, dacă vă doriți cu adevărat! Amintiți-vă că ceea la om este cu neputință, la Dumnezeu este cu putință!

Schimbarea porneşte din interior şi sentimentul de a fi pe deplin arhitectul propriei vieţi ia naştere când veţi conștientiza că mintea, trupul și sufletul trebuie îngrijite împreună precum grădinarul se îngrijeşte zilnic de grădina sa cu flori!

Fiecare om este arhitectul propriei vieţi! Fiecare om este unic și îşi poate schimba viața printr-o simplă decizie, prin curaj şi prin credinţă! Îndrăzniţi! 

©️ 2020 mirelamunteanu.ro • Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din acest site este permisă doar cu specificarea sursei.

COPYRIGHT © 2020 WSDESIGN.RO. WEB SITE DESIGN