About me

Povestea mea a început atunci când mi-am dat seama că mă simt străină în propria mea viaţă, că mă aflu pe un drum în care nu mă regăsesc, că vreau să îmi fructific puterea interioară şi să evoluez.

Sunt Mirela Munteanu, Psiholog clinician practicant în supervizare, Psiholog în Formare “Psihoterapie Sistemică de Cuplu şi Familie” si studentă în cadrul  Institutului de sexologie IS - Specializare Sex -Terapie.

Consider că viața este o călătorie a sufletului nostru iar trupul este locuința temporară a acestuia. Pentru o călătorie cât mai plăcută sunt foarte importante alegerile făcute și îndrumările primite, în modul cât mai corect și cât mai folositor în procesul nostru de evoluție.

Din păcate de multe ori ne rătăcim, ne înstrăinăm de noi înşine şi parcă uităm să zâmbim, să iubim, să trăim. Uneori nici nu ştim cum să manifestăm toate astea dar ne minţim singuri că le simțim. Alteori ne trezim victime în propriile vieţi şi străini de tot ceea ce ne proiectăm pentru noi şi viitorul nostru.

Călătorim prin viaţă cu semințele sădite în copilăria noastră, după cum ne impune societatea, ori conform aşteptărilor din partea familiei sau după cum ne proiectăm imaginea de sine prin comparaţie cu cei din jurul nostru. Clădim iluzia unei vieţi care de fapt nu ne împlineşte şi care în timp naşte frustrare, suferinţă, nemulțumire, chiar sentimentul de captivitate în neputință, nedreptate, tristețe, dezamăgire, furie. Alteori naște chiar şi boală.

De ce chiar şi boală? Pentru că fiecare rătăcire duce la un dezechilibru iar fiecare dezechilibru naște ceea ce noi numim “boală". Bolile încep de la suflet, nu de la trup și atrag suferința. Iar suferința începe de la minte, de la concepția despre lume și de la dezechilibrul mintal în care rătăcim.

Am visat mereu la o lume mai bună, am sperat ca oamenii să se schimbe în bine, până când mi-am dat seama că schimbarea începe de la mine.

Îţi spun şi ţie cu toată încrederea că schimbarea porneşte de la tine, din interiorul tău şi am convingerea că împreună putem reuşi. Nu este uşor dar nici imposibil, dacă îţi doreşti cu adevărat. Vei fi pe deplin arhitectul vieții tale când vei conștientiza că mintea, trupul și sufletul trebuie îngrijite împreună precum grădinarul se îngrijeşte zilnic de grădina sa cu flori. Și știm prea bine că doar cu o floare nu se face primăvara.

Liberul arbitru îți aparține! Alegerea despre cum vrei să trăiești și în ce fel vrei să trăiești îţi aparţine!

©️ 2020 mirelamunteanu.ro • Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din acest site este permisă doar cu specificarea sursei.

COPYRIGHT © 2020 WSDESIGN.RO. WEB SITE DESIGN