Dispozitivul de biorezonanță SCIO

Dispozitivul SCIO (lat. Scius = a cunoaşte) este în prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiză şi tratament, folosind principiul biorezonanței electrofiziologice.

sco

Prin intermediul unui soft foarte complex, în doar câteva minute, dispozitivul de biorezonanță SCIO, preia toate informaţiile din organism, informaţii legate de afecțiuni de orice fel, manifestate în plan fizic, ca și cele nemanifestate încă, afecțiuni ce ar putea să apară, riscuri de îmbolnăviri, detectează traume care s-au petrecut chiar și cu zeci de ani în urmă, începând cu perioada intrauterină.

Folosind undele electromagnetice produse de celulele corpului nostru, SCIO:

- DESCIFREAZĂ DEREGLĂRILE CE APAR ÎN ORGANISMUL TĂU;

- EVALUEAZĂ ORGANELE ȘI SISTEMELE;

- VIZUALIZEAZĂ O PARTE DIN SISTEMUL ENERGETIC AL OMULUI, AURA ȘI CENTRII ENERGETICI.

SCIO oferă vizualizarea în aură a diverselor probleme de tip informațional-energetic, și posibilitatea de remediere a acestor anomalii.

SCIO STIMULEAZĂ ABILITATEA PROPRIE A CELULELOR DE A SE VINDECA și de a reveni la un mod optim de funcționare! Tratamentele sunt puternice, în profunzime, la nivel celular refăcând țesuturi ale tuturor sistemelor din organism.

TERAPIA ESTE LIPSITĂ DE DURERE, nefiind raportate efecte secundare dăunătoare, este non-invazivă și oferă o perspectivă completă a stării corpului tău: de la starea de funcționare a organelor la determinarea profilului psihologic și la depistarea dezechilibrelor nutriționale.

Obține informații concrete și găsește cauzele bolilor indiferent de natura lor, face TERAPIE atât LIVE cât și LA DISTANȚĂ, restabilind echilibrul în întregul organism și nu simpla tratare a simptomelor.

Determinarea cu aparatul de Biorezonanță SCIO are foarte multe AVANTAJE, începând cu un cost scăzut, durează foarte puțin (60-90 minute), nu se recoltează probe de sânge, nu este dureros, nu creează disconfort și cel mai important nu are contraindicații. Pot beneficia de investigații ale stării de sănătate prin biorezonanță inclusiv gravidele, copiii și bătrânii!

Scopul terapiei prin biorezonanță este reducerea sau eliminarea vibrațiilor patologice și, în același timp, întărirea celor fiziologice.

SCIO este aprobat de Ministerul Sănătății și Familiei pentru procedurile practicate cu acesta.

©️ 2020 mirelamunteanu.ro • Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din acest site este permisă doar cu specificarea sursei.

COPYRIGHT © 2020 WSDESIGN.RO. WEB SITE DESIGN