CAMPANIE UMANITARĂ

ACTIUNI UMANITARE
  • – Donări periodice de sânge, prin campanii de informare și atragere a potențialilor donatori
  • – Strângere de fonduri bănești și materiale, pentru  sprijinirea  reparării lăcașurilor sfinte,  precum și ajutorarea caselor de copii, azilelor de bătrâni, familiilor nevoiașe aflate în atenția noastră, ale căror suferințe sunt nevăzute și ignorate de societate.

DONAȚIILE  în bani pentru copii, bătrâni și familii nevoiașe  se vor face doar în contul Parohiei Gradina Biserica Sf.Cuvioase Parascheva: RO83CECECT2730RON0959523 deschis la Banca CEC Sucursala Cogealac. 

           Informații despre campaniile noastre de strângere de fonduri și bunuri vor fi făcute publice pe această pagină, pe măsura derulării lor.

CARABUZ FLORIN – PREOT PAROH
Parohia Grădina Biserica Sf Cuvioasă Parascheva
Telefon mobil+40723.560 .044

Preferinte confidentialitate
Politica de confidențialitate a www.ensarduman.ro, se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu cursanții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Site-ul nostru va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind programaarile online de pe site-ul www.ensarduman.ro .